Hladno pivo: Nećemo svirati u Karlovcu umesto Bajage

Hrvatski bend "Hladno pivo" koji je bio najavljen da će nastupiti umesto Bajage i Instruktora na Danima piva u Karlovcu, objavio je da neće održati koncert u tom gradu.
"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9. o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo razbiti dileme i trileme oko toga: 'Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živeli!", poručili su članovi "Hladnog piva" na svom Fejsbuk profilu.
 
Uz post postavili su Bajaginu pesmu "Ovo je Balkan".
 
Mediji su ranije preneli da će grupa "Hladno pivo" nastupati umesto Bajage na "Danima piva" u Karlovcu, a kao razlog su naveli pritisak hrvatskih branitelja na organizatore. U gradskoj upravi, na čijem je čelu Damir Mandić iz HDZ-a, naveli su za "Jutarnji list" da se kod pripreme programa Dana piva svake godine uzima u obzir 15-tak izvođača od kojih je jedan bio i Bajaga.
 
"Prema načelima kojima se vodimo kod odabira, kao što su slobodni termini, programski koncept i finansijski okviri, odabrano je deset izvođača među kojima nije Bajaga", odgovor je Grada Karlovca na upit iz Jutarnjeg, u kom ne stoji da je razlog negodovanje branitelja.
 
Menadžer Bajage i Instruktora Gane Pecikoza negirao je juče da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu.
 
  • Ružica

    14.08.2018 08:23
    Ni Bajaga ni Hladno pivo
    E baš dobro što niko od njih neće svirati, valda će se naći
    neki dobar bend da svira.............
  • Петровград

    12.08.2018 19:17
    @V

    Лечите се.
  • V

    12.08.2018 18:16
    @Петровград
    klasično izvrtanje u maniru "komentatora" G, što i ne čudi, jer u pitanju je samo alter-ego dotičnog.
    Ustaše i četnici su isto zlo, te je izjednačiti ih sasvim na mestu.
    Jedni su više zločina počinili u II sv. ratu, a drugi u ovom nedavnom ratu. Suština je da jedni druge "hrane" i daju si smisao života koji se sve na opsesivnu mržnju prema onim drugima i slepilo za svoje mane (poput pojedinih zalutalih komentatora na 021, kojima ovde stvarno nije mesto jer 021 nije mesto za šoviniste).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika