VIDEO: Madona u desetominutnom govoru umesto o Areti Frenklin pričala o sebi

Govor Madone na dodeli MTV nagrada kojim je trebalo da oda počast preminuloj soul zvezdi Areti Frenklin, a koji je ona iskoristila da se priseti početaka svoje karijere, izazvao je negodovanje publike i kritičara i uzburkao društvene mreže.
U desetominutnom govoru Madona je samo jednom pomenula pevačicu koja je preminula prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.
 
Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na Instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na MTV manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života provuče priču i o njoj.
 
Ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsa 2016. godine i Majkla Džeksona 2009. godine.
 
  • nn

    22.08.2018 08:14
    svasta
    Tekst nije realan. Pozivana je da odrzi nekrologe svim tim zvezdama bas zato sto ima nesto da kaze. I nijedan nije upropastila. Ovog puta se pojavila samo kao prezenterka nagrade,a usput su joj rekli da ubaci neku anegdotu o Areti. Nista u govoru nije sporno. Ovo nije ni trebao da bude oprostaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika