Bono nastavlja turneju

Pevač irske rok grupe U2 Bono izjavio je da mu se glas oporavio i da će evropska turneja benda biti nastavljena posle prekida koncerta u subotu u Berlinu pošto je izgubio glas.
"Konsultovao sam odličnog lekara i posle terapije moj glas je oporavljen. Turneja se nastavlja kako je ranije planirano", rekao je Bono.
 
Frontmen benda je obećao da će održati novi koncert u Berlinu 13. novembra i dodao da mu je žao što je morao da prekine nastup u subotu uveče.
 
Već od prvih pesama na tom koncertu videlo se da Bono ima teškoća s glasom. Više puta, uključujući i u toku izvođenja numera, 58-godišnji pevač je morao da prekine da bi popio nekoliko gutljaja tečnosti iz svog termosa. Na kraju je rekao da ne može da nastavi nastup.
 
U2 treba da nastavi turneju "Experience + Innocence" u Kelnu, a potom putuju u Francusku, Portugal, Španiju, Dansku, Holandiju, Italiju, Veliku Brtianiju i rodnu Irsku.
  • Nemanja

    04.09.2018 20:43
    Lemmy
    Dokle god je više Bono-a nego Lemmyja u r'n'r-u, nema od toga ništa...
  • Baja

    04.09.2018 01:38
    Bono
    U2 - muzika za snobiće.
  • Aleksandar

    03.09.2018 18:55
    Pozdrav za Bonoa, od ekipe South Park-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika