Massive Attack sprema reizdanje albuma "Mezzanine"

Trip hoperi iz grupe Massive Attack spremaju reizdanje legendarnog albuma "Mezzanine" iz 1998. godine na kojem će se naći i dosad nikad objavljeni snimci.
Ponovno objavljeni album "Mezzanine" biće odštampan na tri gramofonske ploče na kojima će se naći osam novih pesama čiju produkciju potpisuje Mad Proffesor. 
 
Zanimljivo je istaći da su članovi grupe Massive Attack i popularni engleski producent Mad Proffesor zajedno radili davne 1994. godine na masteru albuma "Protection" koji je javnosti trebalo da bude dostupan pod nazivom "No Protection", ali se nikad nije našao u prodaji.
 
Ovaj box-set, koji će se u fizičkom formatu naći u posebno izrađenom omotu osetljivom na toplotu, moći će da se kupi u bolje opremljenim muzičkim prodavnicama širom sveta od 7. decembra.
  • Niko bitan

    18.09.2018 16:34
    Sjajno!
    Jedvaaa cekamoo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika