Jutjub uklanja novu pesmu Beogradskog sindikata o Kosovu

Pesma "Dogodine u Prizrenu", koju izvodi grupa Beogradski sindikat i etno-grupa "Trag", mogla bi biti uklonjena sa kanala Jutjub, iako je za samo jedan dan prikazivanja imala preko 150.000 pregleda.
Pesma je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, sa porukom da se nikada ne zaborave. U spotu su prikazani dokumentarni snimci o stradanju srpskog naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji, piše B92. 
 
"Upravo smo dobili poruku od Jutjuba da je spot za pesmu 'Dogodine u Prizrenu' uznemirujućeg sadržaja, zbog čega Jutjub razmatra da ga ukloni. Kao posledica toga, momentalno smo uklonjeni sa trendinga, gde smo od sinoć bili na poziciji broj 1“, napisao je Dimović i dodao: 
 
"Svaka čast na proceni! Može tuča u rijalitiju, a ne može stradanje srpskog naroda. Može golotinja i prostakluk, a ne može spaljena crkva! Ovo je dokaz da smo pesmom uzburkali mnoge duhove. Nastavljamo da se borimo".
 
Pesma je o stradanju srpskog naroda na Kosmetu, a u spotu su prikazane scene bombardovanja 1999. godine, kao i scene toga kako Albanci ruše crkve, navodi portal "Vidovdan".
  • Roki

    10.10.2018 16:35
    pfff
    Mulj nad muljevima je taj "sindikat".
  • frustronaut

    10.10.2018 14:37
    ...
    Sumnjam da u pesmi spominju hladnjace. Lako je biti patriota, tu leze novci.
  • Millos

    09.10.2018 16:36
    Amaterizam
    Treba da repuju na Albanskom. Ipak rok je dogodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika