Časopis se izvinio Kluniju zbog izmišljenog intervjua

Britanski tabloid Helou (Hello) izvinio se američkom glumcu Džordžu Kluniju zbog objavljivanja intervjua za koji je glumac rekao da je "potpuno izmišljen".
Citati iz tog članka u kome američka zvezda navodno govori o svom braku sa britanskom advokatkinjom za ljudska prava Amal Kluni preuzele su i druge svetske publikacije.
 
Kluni je međutim naveo u saopštenju da nije dao intervju časopisu Helou i da su citati pripisani njemu netačni. 
 
"Imati potpuno izmišljen navodni ekskluzivni intervju je nešto novo i vrlo je uznemirujući trend", napisao je glumac. 
 
Časopis je naveo da su oni kupili taj intervju u dobroj veri od agencije Fejmos (Famous). U saopštenju objavljenom juče časopis se "bezrezervno izvinio gospodinu Kluniju i njegovoj supruzi Amal za bilo kakvo uznemirenje koje je taj članak mogao da im nanese". 
 
Autor: agencije
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.