Princ imao sidu, ali odbijao lečenje

Princu je šest meseci pre smrti dijagnostikovana sida, a slavni muzičar je zbog svoje vere odbio lečenje i bio uveren da će ga Bog izlečiti.

Prema rečima neimenovanog izvora, Princ se virusom HIV-a zarazio još u devedesetima, ali bolest se razvila u sidu pre otprilike pola godine, piše "Daily mail".

"Doktori su ga upozorili da mu je telesna temperatura opasno pala na samo 34 stepena. Bio je strašno anemičan, slab i dezorijentisan, koža na vratu mu je bila mlitava a vrhovi prstiju žućkasto-smeđi", otkrio je izvor, koji tvrdi da je 58-godišnji muzičar u trenutku smrti težio samo 36 kilograma.

Ipak, odbio je lečenje jer je kao odani Jehovin svedok verovao da će ga Bog izlečiti.

S druge strane, pojavili su se i navodi da je Princ pre smrti duže vreme koristio jake lekove protiv bolova poput Perkoseta, koji je navodno pronađen i uz njegovo beživotno telo.

Prema izjavama njegovih bližnjih, slavni muzičar je preminuo od posledica gripe, koja je zaista mogla biti kobna ukoliko je bolovao od side.

  • Isidor

    17.05.2016 00:59
    I sad uz sve hvalospeve o cuvenom princu zanima me koliko je taj osoba zarazio sidom za sve te godine. Toliko o velikom humanisti itd. Laka mu zemlja...
  • Fric

    30.04.2016 00:19
    a ja mislio pametan čovek
  • mile

    29.04.2016 06:42
    Utero vam taj vas bog u kog Tolko verujete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.