Razvode se Džoni Dep i Amber Herd

Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepremostive razlike".

Holivudski par je 15 meseci u braku.

Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ.

Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine i nemaju dece. Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. U to vreme Dep je još bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

  • SKY

    26.05.2016 19:59
    Hvala Bogu da se dozvao pameti.....
  • karma police

    26.05.2016 16:30
    E, moj Dzoni, nadam se da ce piletina sve da ti uzme. Kako si se fino poneo prema majci svoje dece koju nisi hteo da ozenis posle toliko godina, tako ti se i vratilo.
  • Vlada

    26.05.2016 12:39
    ---
    Neka Džoni uzme Kustu za ženu. Samo se pitam ko će od njih dvojice da bude žena?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.