Javilo se 29 navodnih naslednika Prinsovog bogatstva, sud odbacio većinu

Bilo je potrebno oko tri meseca nakon smrti pevača Prinsa da se pojavi 29 njegovih navodnih naslednika.

Lista je u međuvremenu skraćena i na njoj je ostalo šestoro ljudi.

Slučaj je na sudu, budući da Prins nije ostavio testament, a sudija je odbacio tvrdnje osoba o navodnoj porodičnoj vezi sa pop pevačem.

U odluci koja sadrži 19 stranica, sudija Okružnog suda u Karveru Kevin Ejde smanjio je spisak mogućih krvnih srodnika, a samim tim i naslednika na šest, među kojima su Prinsova sestra, polubraća i polusestre.

Ranije ove godine, Prinsova sestra Tajka Nelson iznela je informaciju kako Prins nije ostavio testament, što se pokazalo tačnim, budući da do sada nije pronađen. Njegovo nasledstvo u ovom slučaju, pošto nije imao dece, prema zakonima Minesote pripašće njegovoj braći i sestrama.

Bilo je nedavno i tvrdnji da je ipak imao decu, i to njih 18, ali sve tvrdnje su odbačene kao neosnovane. Jedan od njih tvrdio je kako ga je Prins usvojio, ali nije imao papire da to dokaže, dok je drugi "saznao" da je Prinsov sin kada mu je mamin prijatelj rekao da njegovo ime na francuskom znači princ, a da ga je upravo i dobio zahvaljujući tome što je Prisov sin.

Još jedan slučaj izazvao je pažnju. Zatvorenik iz Kolorada, 39, tvrdio je da je sin pokojne muzičke legende, međutim DNK test to nije potvrdio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.