Glumac Mel Gibson čeka deveto dete

Posle dve godine veze, Mel Gibson i njegova partnerka Rosalind Ros saznali su da će dobiti bebu.

I dok mediji bruje o razlici u godinama između 60-godišnjeg glumca i njegove 34 godine mlađe izabranice, par se ne opterećuje time i priprema se za proširenje porodice.

Holivudski glumac zaljubio se u Rosalind nakon što se zaposlila u njegovoj producentskoj kući.

Mel Gibson je bio toliko očaran devojkom koja trenira kombinaciju jahanja i gimnastike koja se često koristi u cirkusima da ju je odmah odveo na romantično putovanje na Kostariku, gde glumac i reditelj ima luksuznu vilu.

U vezi su dve godine i ovo će im biti prvo zajedničko dete. Par ne razmišlja o stupanju u brak jer su, kako oboje tvrde, srećni i bez potpisa i papira.

Zvezda filmskih serijala Pobesneli Maks i Smrtonosno oružje sa prvom suprugom, zubnom tehničarkom Robin Denis Mur, s kojom je u braku bio od 1980. do 2006. godine, ima sedmoro dece starosti između 36 i 17 godina.

Glumac već ima i troje unučadi, a pre sedam godina dobio je ćerku Luciju s ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.