Pink Panteri opljačkali Kim Kardašijan?

Policija sumnja da su pripadnici bande "Pink Panter" opljačkali američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan i ukrali joj nakit u vrednosti od 11,2 miliona dolara.

 

Pretpostavlja se da ta balkanska banda, koja je naziv dobila po filmu "Pink Panter", ima oko 200 članova, kao i da su u periodu od 1995. do 2005. godine izveli 300 pljački i ukrali nakit u vrednosti od oko 300 miliona dolara.

Mediji zasad različito navode koliko je ljudi opljačkalo Kardašijan, jedni kažu da ih je bilo dvojica, drugi petorica. Oni su prerušeni u policajce upali u Parizu u hotelsku sobu Kardašijan, uperili u nju pištolj.

Pljačkaši su vezali Kardašijan i zatvorili je u kupatilo. Ukrali su kutiju s nakitom vrednim 6,7 miliona dolara i prsten od 4,5 miliona dolara. Policija je privela fotografa koji je uspeo da priđe Kim Kardašijan i njenoj porodici tokom večere u jednom pariskom restoranu.

Američka TV zvezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode "veoma je potresena, ali nije povređena u incidentu", navode američki mediji.


 

  • Pera Mitić

    07.10.2016 21:44
    Komentar
    Nema mog komentara?
    Baš me čudi, pitam se da li vam smeta istina.
    Znajte da nismo svi zatrovani glupostima.
    Još uvek ima onih koji razmišljaju.
    Bolje kupite moje karanfile.
    Pozdravlja vas Pera cvećar.
  • +

    04.10.2016 05:36
    -
    E sad sam se baš najedio , jadna ona.
  • Ns

    03.10.2016 18:34
    Kako doslo tako oslo!!! Nije kopala za te pare nego trcila guzicu tako da i nije neka steta.... da svi lopovi ovako biraju koga pljackaju gde bi nam kraj bio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.