Prodat ključ hotelske sobe u kojoj je boravila Merilin Monro

Ključ od sobe hotela u Konektikatu u kojem je 1956. godine odsela holivudska glumica Merilin Monro, dok se zabavljala s dramskim iscem Arturom Milerom, prodat je danas na internet aukciji za 131 dolar.
Diler antikvitetima Loreta Krečko rekla je da je ključ sobe hotela "Homsted inn" u Nju Milfordu na i-beju (eBay) prodat ženi koja živi u tom gradu. Kako navodi agencija AP, ona je kupila ključ pre dve godine kada je hotel promenio vlasnika.
 
Krečkova je navela da je bilo duplikata ključeva drugih soba u hotelu, ali da postoji samo jedan ključ sobe 22, omiljene sobe poznate holivudske dive.
 
Ona se odlučila da proda ključ pošto je haljina koju je Merilin Monro nosila dok je pevala rođendansku pesmu američkom predsedniku Džonu F. Kenediju prodata na aukciji za 4,8 miliona dolara. Glumica je nosila izazovnu haljinu na rođendanskoj proslavi Džona F. Kenedija u Medison skver gardenu 1962. godine. Haljina je bila toliko uska, da je morala da se sašije na samoj glumici, navodi agencija AP.
 
Holivudska diva preminula je tri meseca kasnije od prevelike doze pilula za spavanje, a Kenedi je ubijen godinu dana kasnije.
  • NS

    28.11.2016 21:26
    Kome to treba???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.