Ponovo odložena sahrana Džordža Majkla

Iako je od smrti Džordž Majkl prošlo gotovo dva meseca, još uvek nije organizovana njegova sahrana, a dok se čekaju toksikološki nalazi obdukcije, porodica postaje sve nervoznija.
"Analiza bi mogla da potraje još oko 13 sedmica, a sahrana je zbog toga ponovo odložena", piše "The Sun". "Majklov otac zbog svega toga vrlo je nervozan. Nije mu jasno zbog čega sve to toliko traje. Ljuti ga što njegov sin i dalje leži u mrtvačnici", rekao je prijatelj porodice i dodao kako oni ne žele da se momak pokojnog pevača Fadij Favaz (43) pojavi na poslednjem ispraćaju. Tvrde kako veze nije ni bilo.
 
Majklov prijatelj iz detinjstva novinarima je otkrio i da pevačeva porodica ne može podjeti njegovog partnera.
 
O tome se oglasio i Favaz na Twitteru, a napisao je kako mu niko nije zabranio da dođe na sahranu.
  • Mile zlojeb

    21.02.2017 16:23
    Sam je sebi davao 6 nedelja.
  • reciklaza

    20.02.2017 17:45
    proci ce rok obaveznog pocivanja od 10 godina pa moze da bude pre ekshumiran nego sahranjen.a da godina posle obaveznog roka dakle 11 godina . Valjda je tako i u demokratskom svetu kao u prestonici kulture, srpskoj Atini
  • Mile voli disko

    20.02.2017 14:53
    Oživeće dok ga ne sahrane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.