Glumac iz Harija Potera polomio vrat u udesu

Jedan od glumaca iz filmova o Hariju Poteru Džim Tavare doživeo je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške povrede.
Nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici Los Anđelesu. Slomio je vrat, 15 rebara, nogu i grudni koš, a pluća su mu probijena.
 
Tavare je glumio krčmara Toma u "Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban". Vest o udesu objavila je njegova supruga Lora kao i fotografiju iz bolnice.
 
 
"Zadobio je teške povrede. Dobio je dve doze krvi i ide na prvu operaciju. Ovo je stvarnost, nije filmska uloga. Uputite nam pozitivne misli dok se bori za oporavak", napisala je Lora.
 
Glumac je rođen u Velikoj Britaniji, a živi u Los Anđelesu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.