Šakil O'Nil: Zemlja je ravna

Nekadašnji NBA as Šakil O'Nil uključio se u raspravu da li je Zemlja okrugla koju je pre mesec dana započeo plejmejker Klivlenda Kajri Irving.
Legendarni centar se složio sa Irvingom izjavom da je Zemlja ravna ploča i čak je naglasio da ima dokaze za svoju tvrdnju.
 
"Zemlja je ravna ploča, to je istina. Postoje tri načina kontrolisanja uma, onima što čitate, što čujete i vidite", rekao je O'Nil i nastavio: "U školi vas prvo nauče da je Kolumbo otkrio Ameriku, ali kada je došao tamo naišao je na ljude tamnije kože koji su pušili lule mira. To govori da Kolumbo nije otkrio Ameriku."
 
Šakil je dodao da se redovno vozi od istočne do zapadne obale Amerike, od Floride do Kalifornije i da mu to "izgleda ravno". "Sve je ravno. Ne idem gore dole pod uglom od 360 stepeni. Sve te stvari oko gravitacije... Želite da mi kažete da je Kina ispod nas? Nije. Svet je ravan", istakao je O`Nil.
  • kOKO

    22.03.2017 09:30
    ?
    Polupismeni polusvet. Šta vrede svi ti milioni kad ovako nešto izjavi?
  • Indijanac

    22.03.2017 09:29
    Potpuno se slažem s onim što je rekao za Kolumba i "otkriće" Amerike, ali da je Zemlja palačinka... C'mon! Šejkil je malo previše šejkovao droge...
  • Komsha

    22.03.2017 07:30
    Disk svet
    Svet je ravna okrugla ploca koju nose 4 slona dok stoje na ledjima velike kornjave koja pliva svemirskim prostranstvima..
    A izgleda se ovaj "centar" malo prepusio lule mira...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.