Henks i Boldvin 31. marta uživo na Fejsbuku

Tom Henks, Alek Boldvin, Tina Fej i druge poznate ličnosti pojaviće se uživo na Fejsbuku u sklopu kampanje prikupljanja sredstava za Američku uniju za građanske slobode (ACLU).
Džon Hem, Ejmi Poler, Trejsi Morgan i drugi takođe će biti deo događaja "Ustani za prava" koji će se emitovati na Fejsbuku 31. marta.
 
Događaj će se prenositi iz Njujorka, a moći će da se gleda na Fejsbuk stranicama "Ustani za prava" (Stand for Rights), "Budi zabavan ili umri" (Funny or Die) i na stranici Hafington posta.
 
ACLU je aktivna u pravnoj borbi protiv zabrana putovanja američkog predsednika Donalda Trampa. Direktor Unije Entoni Romero rekao je da će ovaj telefon omogućiti organizaciji da se "još jače bori za zaštitu prava garantovanih Ustavom".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.