Legendarni pevač u 74. godini priznao da je gej

Američki pop pevač Bari Manilou obelodanio je u intervjuu za časopis Pipl da je gej i dodao da je to krio decenijama jer je mislio da bi "razočarao obožavatelje da su to znali".

Sedamdesettrogodišnji Manilou venčao se sa svojim dugogišnjim menadžerom Garijem Kifom 2014. godine. On je za Pipl rekao da je držanje njihove veze u tajnosti bilo stresno i dodao da je uvek pokušavao da odvoji privatni i javni život.

"Kada sam sreo Garija, to je bio još jedan razlog da sačuvam svoj privatni život", rekao je Manilou.

Manilou je poznat po hitovima "Mandy", "Copacabana" i "Can't Smile Without You".

Krajem 90-ih se spekulisalo da je veren s porno zvezdom Robin Bird.

  • Aleksa

    06.04.2017 12:37
    Wooow!
    Ko bi reko , a delovao mi je bas tako muzevno!
  • @Marko

    06.04.2017 10:52
    ?! Priznanje estradnih zvezda bi doprinelo većoj toleranciji u društvu i smanjenju nasilja prema mladima koji su drugačiji....idi udari sebi dva šamara
  • marko

    06.04.2017 09:42
    coming out
    Trebalo bi i estradne zvezde u Srbiji koje su gay da to javno priznaju. Time bi doprineli većoj toleranciji u društvu i smanjenju nasilja prema mladima koji su drugačiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.