Kevin Spejsi voditelj ovogodišnjih Toni nagrada

Američki glumac Kevin Spejsi odabran je za voditelja ovogodišnjih pozorišnih nagrada Toni, čime je stavljen u nezavidnu poziciju da održi visoku gledanost sa prošlogodišnje manifestacije.
Kevin Spejsi voditelj ovogodišnjih Toni nagrada
Foto: 021

Manifestacija će 71. put biti održana 11. juna u dvorani Rejdio siti mjuzik hol (Radio City Music Hall) u Njujorku sa 6.000 mesta, a producenti se nadaju da se neće ponoviti nepredviđene situacije, poput proglašenja pogrešnog pobednika na dodeli Oskara i problema sa zvukom na dodeli nagrada Gremi.

Spejsi, koji je zvezda američke serije Kuća od karata i dobitnik Oskara za uloge u filmovima "Dežurni krivci" (The usual suspects) i "Američka lepota" (American beauty), dobio je nagradu Toni 1991. godine za pozorišnu predstavu Nila Sajmona "Izgubljen u Jonkersu" (Lost in Yonkers).

Aludirajući na producente ceremonije, Spejsi je rekao: "Bio sam njihov drugi izbor za 'Dežurne krivce', četvrti izbor za 'Američku lepotu' i 15. izbor za voditelja ovogodišnjih Toni nagrada. Mislim da moja karijera definitivno ide u dobrom smeru. Možda bih mogao da budem na užoj listi za voditelja Oskara ako svi ostali odbiju."

Producenti Toni nagrada nadaju se da će Spejsi uspeti da održi gledanost na visokom nivou, pošto je prošlogodišnju ceremoniju gledalo 8,73 miliona ljudi. To je bila najveća gledanost od 2001. godine i povećanje od 35 odsto u odnosu na 2015. godinu.

Prošle godine domaćin večeri bio je Džejms Korden, a mjuzikl "Hamilton", inspirisan životom američkog političara Aleksandra Hamiltona s prelaza 18. i 19. veka, jednog od Očeva osnivača SAD, osvojio je nagrade u 11 kategorija.

Dodela američkih pozorišnih nagrada Toni najvažniji je događaj u godini za Brodvej, a nagrade koje dodeljuje žiri od oko 700 članova smatraju se pandanom Oskara, koji se dodeljuje za film, Emija, za televiziju, i Gremija, nagrade za muziku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.