Goldi Hon i Kurt Rasel dobili zvezde na Stazi slavnih

Glumci Goldi Hon i Kurt Rasel dobili su svoje zvezde na Stazi slavnih u Holivudu.
"Možemo li se sada venčati? Nikada nismo imali takvu proslavu", šalila se 71-godišnja glumica na svečanosti upriličenoj u četvrtak.
 
"Zaslužna si za moj divan život", rekao je 66-godišnji Rasel glumici koja mu je 33 godine životna partnerka i s kojom ima sina Vajata. Nisu se venčali, a svečanost otkrivanja njihovih zvezdi bila je nalik venčanju.
 
Uz slavan par na svečanosti otkrivanja zvezde na Stazi slavnih bili su glumičina kći Kejt Hadson, takođe glumica, njihova koleginica Ris Viterspun, kao i reditelj Kventin Tarantino s kojim je Kurt Rasel često snimao.
 
Par se prvi put sreo 1968, a od 1984. žive zajedno i jedan su od najdugovečnijih holivudskih parova.
  • Musa kesedzija

    07.05.2017 12:24
    Spadoled
    Dobro nisu sacekali da pomru pa da im posthumno dodele priznanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.