Istražuje je dvadesetak slučajeva seksualnog zlostavljanja u Holivudu

Policija Los Anđelesa vodi istragu o dvadesetak slučajeva u vezi sa navodnim seksualnim uznemiravanjem više ljudi angažovanih u industriji zabave u Holivudu.
Istražuje je dvadesetak slučajeva seksualnog zlostavljanja u Holivudu
Foto: Pixabay
Kako je rekao neimenovani visoki zvaničnik policije za NBC njuz, ovi slučajevi obuhvataju pojedince poznate javnosti, ali one koji još nisu identifikovani.
 
Optužbe se kreću od telesnih povreda do silovanja a u mnogim slučajevima više lica se žalilo na istu osobu, rekao je on.
 
Policijski zvaničnik ističe da pristiže sve više prijava i da će se stoga i broj istraga povećati.
 
U žiži skandala našao se holivudski producent Harvi Vajnstin koga je više od 36 žena javno optužilo seksualno uznemiravanje. Osim njega, sa tužbama se suočavaju glumac Kevin Spejsi i još nekoliko glumaca među kojima su glumac Dastih Hofman i reditelj Bret Retner.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.