Mariji Šarapovoj preti sedam godina zatvora?

Ruska teniserka Marija Šarapova se suočava sa ozbiljnim optužbama u Indiji.
Teniserka je na udaru zbog prevare sa nekretninama. Njeno se ime dovodi u vezu sa projektom izgradnje luksuznih stambenih objekata koji nikada nije započet, a trebalo je da bude okončan do 2016. godine.
 
Kako piše Tajms of Indija, jedna od klijentkinja se žalila rekavši da su je namamili ljudi koji sprovode projekat nazvan "Balet Šarapove".
 
Šarapova je navodno 2013. i sama išla da promoviše projekat u Gurgaonu. Prekršen je član 420 indijskog Krivičnog zakonika, a optužbe se spremaju za nekoliko firmi, direktora i samu Šarapovu. Ako se navodi ispostave tačnim, predviđena kazna je do sedam godina zatvora.
  • Nemanja

    21.11.2017 07:22
    Budalastina
    Ko zna ko je pobegao sa parama. Šarapova sigurnno nije. Uvek može da dođe u Srbiju da investira. Nek završi BG na vodi.
  • Jaja

    20.11.2017 23:05
    Eto, cak i Indija postuje nekakve zakone....
    Pa ni na cigane ne mozemo da se ugledamo...
  • Zivan

    20.11.2017 22:55
    Od vrhunske teniserke do biznismenke amaterke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.