Pronađen ukradeni dnevnik Džona Lenona

Muškarac osumnjičen za pokušaj prodaje dnevnika i ostalih ukradenih predmeta koji su pripadali muzičaru Džonu Lenonu, uhapšen je u Berlinu.
Dnevnik i ostali predmeti ukradeni su iz njujorškog doma Lenonove udovice Joko Ono 2006. godine, a pre tri godine pojavili su se u prodaji kod osobe za koju se posumnjalo da ih ilegalno preprodaje.
 
Pedesetosmogodišnji muškarac je pod istragom.
 
Drugi osumnjičeni izbegao je hapšenje s obzirom na to da živi u Turskoj, rekao je portparol nemačkog državnog tužioca Martin Seltner.
 
Za vreme premetačine automobila otkriveni su i brojni drugi predmeti koji su pripadali Lenonu.
 
Nekadašnji frontmen slavnih Bitlsa smatra se jednim od najvećih tekstopisaca svih vremena. U decembru 1980. godine Lenona je u četrdesetoj godini života ispred njegovog njujorškog stana ubio Mark Dejvid Čepmen.
  • borislion

    23.11.2017 22:39
    liman 2
    Pronađenu ulici Blagoja Parovića na Limanu 2.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.