Gal Gadot je najplaćenija glumica u 2017. godini

Zahvaljujući angažmanima u filmovima "Wonder Woman" i "Justice League", Izraelka Gal Gadot dospela je na vrh Forbsove liste najplaćenijih glumica u 2017. godini.
Gadot je ulogom čudesne žene filmovima u kojima je glumila donela zaradu od 1,4 milijarde dolara. Izraelka je takođe treća najplaćenija glumica po ulozi, prema najnovijem izveštaju Forbsa.
 
"Osećam kako sam dobila mogućnost da devojkama, devojčicama i ženama budem uzor kroz ulogu snažne, aktivne, pozitivne, saosećajne i nežne žene. Mislim da je to veoma važno", rekla je 32-godišnja Gadot za "US Weekly".
 
Njena herojska uloga amazonske ratnice srušila je sve rekorde. "Wonder Woman" rediteljke Peti Dženkins postao je najprodavaniji film svih vremena koji je režirala žena. 
 
Zanimljivo je kako su prvi put od 1958. tri najprodavanija američka filma prošle godine imala žene za glavne uloge. "Wonder Woman" je treći na listi, a ispred njega su "The Last Jedi" i "Beauty and the Beast".
 
Ispred Gadot na Forbsovoj listi najplaćenijih nalaze se glumci Dvejn Džonson i Vin Dizel. Njih dvojica su glumili u "Fate of the Furious", osmom delu "Fast and Furious" franšize. Ostali najplaćeniji glumci i glumice na listi su Ema Votson, Džoni Dep, Dejzi Ridli, Tom Holand, Kris Prat, Kris Hemsvort i drugi.
 
Gadot se već priprema za nastavak "Wonder Woman" koji ćemo imati priliku da gledamo 2019. godine. U ulozi žene sa supermoćima, ona će se pojaviti i u filmu "Flashpoint" 2020. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.