Majkl Daglas optužen za neprimereno seksualno ponašanje

Novinarka i književnica Suzan Braudi optužila je američkog glumca Majkla Daglasa za neprimereno seksualno ponašanje, što je on demantovao.
Majkl Daglas optužen za neprimereno seksualno ponašanje
Foto: Pixabay
Braudi, koja je za Daglasa radila krajem osamdesetih, rekla je da je jednom prilikom Daglas otkopčao kaiš, stavio ruku u pantalone i dodirivao se u njenom prisustvu, prenosi AP.
 
Novinarka je dodala da ju je prijatelj upozorio da nikome to ne ispriča.
 
Dvostruki dobitnik Oskara ranije ovog meseca je za Dedlajn rekao da je očekivao optužbe osobe koja je nekada bila zaposlena kod njega, da se ponašao neprimereno pred njom pre 32 godine.
 
Za optužbe protiv njega rekao je da su "potpuna laž i izmišljotina", te dodao da mu je supruga i koleginica Ketrin Zita Džons "bila velika podrška" u toj situaciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.