Trideset godina nakon smrti, Roj Orbison kreće na turneju

Roj Orbison za tri meseca kreće na turneju.
Naime, iako je legendarni rok pevač preminuo davne 1988. godine, ponovo će se pojaviti pred fanovima u vidu holograma. 
 
Reč je o nizu koncerata uz pratnju orkestra Kraljevske filharmonije, a prvi koncert će se održati u martu u Velikoj Britaniji. Projekat je odobrila ustanova koja drži prava na njegova dela. 
 
Orbisonov sin Aleks rekao je da je "za porodicu čudesno emotivno iskustvo da ovako nešto vidi prvi put i zna da će publika širom sveta imati istu reakciju". 
 
Hologram je napravila kompanija BASE Entertainment koja se bavi različitim produkcijama u Las Vegasu, a sličnu "reinkarnaciju" pripremaju i s operskom pevačicom Marijom Kalas, koja će više od 40 godina nakon smrti "debitovati " u maju ove godine u Tokiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.