VIDEO: Uma Turman objavila snimak udesa na snimanju filma "Kil Bil"

Nakon što je otkrila da je zamalo poginula na snimanju filma "Kil Bil" 2002. godine, Uma Turman objavila je na Instagramu i snimak nezgode.
Video prikazuje kako glumica pokušava da kontroliše automobil i zaleće se s u stablo pored puta. Posle jakog i silovitog udarca ona je ostala da sedi na mestu vozača, dok je članovi ekipe nisu izvukli iz automobila. Iako su "okolnosti događaja bile nemarne do mesta zločina", piše Uma uz video, ne veruje da je postojala zla namera.
 
"Došao je u moju prikolicu i poput svakog reditelja nije hteo da čuje ne. Bio je besan jer sam im oduzimala vreme. Bila sam uplašena što moram to da snimam. Rekao je da je auto dobar i da ću voziti ravnom ulicom. ‘Udari sa 60 kilometara na sat ili ti kosa neće leteti na pravi način i moraćemo ponovo da snimamo.’ Međutim, sela sam u kutiju smrti. Sedište nije bilo pričvršćeno, a ulica nije bila ravna", opisala je Turman u članku Njujork tajmsa. "Nakon izlaska iz bolnice nosila sam kragnu, kolena su mi bila razbijena i imala sam čvorugu veličine jajeta na glavi", dodala je.
 
Kako glumica kaže, snimak Tarantino nije hteo da joj da dugi niz godina, ali je nedavno pristao na to.
 
Ipak, Uma uz video nezgode koji je objavila objašnjava kako ne krivi Kventina Tarantina za ono što se dogodilo, ali je optužila producenta Harvija Vajnštajna, da je nezgodu želeo da zataška.
 
"Kventin Tarantino žali zbog svega što se desilo. Dao mi je snimak kako bih ih raskrinkala, iako je pravdu za ovo nemoguće dobiti. Dao mi je snimak svestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. Skrivanje ovoga je neprihvatljivo. Krivi su Lorens Bender, E. Benet Valš i zloglasni Harvi Vajnštajn koji je lagao, uništio dokaze i nastavio da laže o šteti koju je ovo uzrokovalo", napisala je.
 
 

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

Објава коју дели Uma Thurman (@ithurman) дана

  • Mica

    08.02.2018 08:55
    U gomili optuzbi za silovanje, "silovanje", uznemiravanje, itd., nijedna zrtva nije rekla da li bi opet isto postupila. Mozda se odgovor podrazumeva, pa nema potrebe za potvrdom.
  • studeni

    07.02.2018 15:19
    Kre teni zam holivudskih glumica. Jasno je da u tom biznisu ide dosta preko kolena hopa cupa. A sad bi da se zarade milioni na tome.. Hvata ih kriza - kontam sve losiji filmovi i manje para...
  • Orko

    07.02.2018 08:48
    @Milos
    Vau gari... Pa prosto bih voleo da vidim tebe u nekoj od tih situacija (nezgode, pokusaji silovanja) sa ljudima koji su daleko mocniji od tebe i koji mogu zauvek da ti upropaste zivot. Da li bi ti odmah bio glasan ili bi ipak cutao dok se ne okupi ekipa ili sam postao mocniji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.