Tužilaštvo želi 19 žena - svedoka protiv Bila Kozbija

Tužilaštvo u Noristaunu, u Pensilvaniji, namerava da pozove 19 žena na ponovnom suđenju poznatom američkom glumcu i komičaru, 80- ogodišnjem Bilu Kozbiju, za seksualne napada na žene.
Kozbi treba danas da se pojavi na pretresnom saslušanju, a njegovi advokati spore se sa tužiocima oko broja svedoka koje tužilaštvo namerava da pozove na suđenje zakazano za 2. april.
 
Sudija okruga Montgomeri Stiven O'Nil odobrio je samo još jednog dodatnog svedoka, pored 13 svedoka koji su se pojavili na prvom suđenju, koje je prošle godine prekinuto pošto porota nije mogla da donese odluku.
 
Tužilaštvo, međutim, traži da još šest novih svedoka.
 
Kozbijeva odbrana najavila je da će tražiti odlaganje, ako sudije dozvole tužilaštvu da izvede dodatne svedoke.
 
Kozbi je nedavno u rodnoj Filadelfiji iznenada počeo da se pojavljuje na javnim mestima, nakon dužeg perioda povučenosti, da izlazi na večere po restoranima sa prijateljima, i nastupa kao stend-ap komičar. Pravni stručnjaci ocenjuju da je to deo napora da ponovo izgradi svoj imidž "dobrog momka".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.