Čak Noris dobio spomenik u Zagrebu

Legendarni američki glumac Čak Noris dobio je spomenik u Zagrebu koji je otkriven u ponoć u subotu, 10. marta, nakon vatrometa i organizovane proslave njegovog 78. rođendana u zagrebačkom naselju Sloboština.
Spomenik je delo autora koji je hteo da ostane anoniman, kako je istakao, na zahtev Čaka Norisa s kojim "želi da održava dobre odnose".
 
"Ovo je prvi spomenik Čaku Norisu u Hrvatskoj. Hrvatska se na ovaj način upisala u red visokorazvijenih evropskih zemalja koje već odavno imaju taj spomenik, kao što je recimo Češka za koju sam sasvim siguran, ali valjalo bi istražiti koje su to još zemlje", rekao je Kruno Lokotar, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Čaka Norisa.
 
Dodao je i da Zagreb sada nije postao milionski grad, nego broji i milijarde jer Čak Noris ne poznaje granice, a izrazio je i nadu da će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posetiti spomenik, naglasivši da je dolaskom Čaka Norisa Zagreb sada postao i bezbedniji grad.
 
Iako su to neki navodili kao mogućnost, Čak Noris se okupljenima na zagrebačkoj proslavi ipak nije zahvalio preko video linka, ali njegovi su emisari preneli poruku: "Čak je lane došao u Sloveniju. Odmah nakon toga Slovenija je dobila arbitražu protiv Hrvatske".
  • X

    21.03.2018 18:21
    A srusili bistu Ive lole Ribara (((((:
  • B

    11.03.2018 21:11
    mrtva trka
    između Cr i SRB, ko je veći kompleksaš i primitivac...
  • m.i.a.

    10.03.2018 22:31
    Čak Noris je prvi srbin koji je dobio tu čast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.