Džo Lin Tarner se oporavlja od infarkta

Američki pevač Džo Lin Tarner, nekadašnji član bendova "Dip parpl" (Deep Purple) i "Rejnbou" (Rainbow), doživeo je infarkt u Minsku i nalazi se u bolnici, rečeno je u beloruskom ministarstvu zdravlja.
"Poznati muzičar je u minskoj bolnici dobio medicinsku pomoć uveče 13. aprila zbog infarkta", navela je portparolka ministarstva, a preneo TASS.
 
Prema njenim rečima, Tarnerovo stanje je stabilno, a on se leči svim raspoloživim metodama.
 
Tarner, čije pravo ime je Džozef Artur Mark Linkito, u "Dip parplu" je 1989. godine zamenio Jana Gilana, a član benda je bio do 1992. godine. Poslednjih godina se bavio solo projektima. Oženjen Beloruskinjom, Tarner je 2015. godine napustio SAD i preselio se u Belorusiju. Njegova žena nije davala izjave.
Joe Lynn Turner (ex Rainbow, Deep Purple) es hospitalizado de emergencia
  • l00d

    15.04.2018 09:45
    Drzi se legendo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.