DJ Avicii pronađen mrtav

Švedski muzički producent i DJ Tim Bergling, poznat kao Avicii, pronađen je mrtav u Omanu, saopštila je njegova publicstkinja Dajana Baron, prenosi agencija AP.
"Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je Tim Bergling preminuo. Nađen je mrtav u Maskatu, Omanu, 20. aprila u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu. Porodica je veoma potresena i molimo sve da poštuju njihovu potrebu za privatnosti u ovim teškim trenucima. Nećemo davati više izjava", naveo je portparol.
 
Mladi umetnik je prošle godine objavio nove pesme, a poznat je po hitovima poput "Levels" i "Vejk mi ap". Četiri godine se nalazio na listi najplaćenijih di-džejeva časopisa "Forbs" i u tom periodu zaradio je čak 57 miliona dolara. Avicii je bio nominovan za nagradu Bilbord za 2018. godinu. Poslednji 'tvit' koji je objavio ticao se upravio te nominacije.
 
On je dva puta bio nominovan i za nagradu Gremi, a osim što je sarađivao sa mnogim muzičkim zvezdama, nastupao je i po najvećim festivalima elektronske muzike. Avicii je 2012. učestvovao i na Egzit festivalu. 
 
.
  • @filozof

    23.04.2018 19:01
    u antickom periodu slavni filozofi su ziveli vrlo dugo,i bili su imucni,iako su se mnogi odricali bogatstva...
    ono sto je istina velika,sto si nagovestio,to je da je stvaralacko zanimanje vrlo rizicno i nosi najveci broj samoubistava.
  • Joka

    21.04.2018 21:17
    Baš mi je žao, hvala mu na dobroj muzici.
  • Filozof

    21.04.2018 13:03
    Lepo sam napisao za pažljivo čitanje, da malobrojni predodređeni sudbinom ljudi,
    mogu da budu i slavni i bogati i da dožive starost.
    Međutim, koliko su srećno doživeli sve to, ne može se registrovati.
    Da li su patili, izgubili dete poput nekih, doživeli vrstu tragedija koja vama ništa ne znači - ne možete znati.
    Ali, da , tu se ispoljava ona vaša mladost i verovanje u ljudsku nauku.
    "Ja sam najpametniji, ne treba ni da razmislim o nečem što neko drugi kaže..."
    Poredite stotinak slavnih ljudi... iz skupa od 7 milijardi.
    No, takvima ostaje samo da ih život razuveri.
    Pa da se posle nekih 30 godina, tiho i u sebi izvinjavaju zbog svojih reči.
    Konkretno, Zoranu bih baš poželeo da dobije 7-icu na lotou, pa da dobitkom gomile novca uvidi šta će sve izgubiti u životu psole toga.
    Sve je izmereno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.