Časopis "People" pevačicu Pink proglasio najlepšom ženom sveta

Časopis "People" ove godine je, među brojnim slavnim lepoticama, pevačicu Pink proglasio najlepšom ženom na svetu.
Pre nje su ovu titulu ponele Nikol Kidman, Džulija Roberts i Kejt Hadson, a ove godine je na naslovnici osvanula Pink sa svoje dvoje dece, petogodišnjom Vilou Sejdž i jednogodišnjim sinom Džejmsonom Munom.
 
Iako možda ne zadovoljava standarde onoga što se smatra savršenom lepotom, Pink je ove godine pomela konkurenciju i pokazala da standardi lepote nisu više što su bili. 
 
U intervjuu koji je dala Elen Dedženeris pevačica je otkrila kako se oseća kao dobitnica ove laskave titule.
 
"Umirala sam od smeha. Odmah sam se obratila svima koji su bili sa mnom u prostoriji i pitala ih jesu li ikad pomislili da može bolje od ovoga", ispričala je Pink.
 
Našalila se da su za ovo proglašenje ipak zaslužna njena deca, ali zaključila je da joj se sviđa kako se menjaju standardi lepote.
 
"Ne mislim da bi 13-godišnju mene bilo briga, ali sviđa mi se kako se stvari menjaju. Sviđa mi se kako se percepcija lepote okrenula naopako. Nema ništa loše u lepoti i nema ništa loše u unutrašnjoj lepoti. Spoljašnja lepota dolazi u različitim bojama i veličinama. Lepo je šta god je vama lepo", rekla je Pink.
 
Elen joj je čestitala i uručila tijaru i buket cveća kao pravoj kraljici lepote. 
  • paaa

    21.04.2018 09:37
    Ruzna sigurno nije, ali nije ni lepotica, a kamo li najlepsa. Ima poprilicno dosadnu i bezlicnu facu, da ne nosi ekscentricne frizure, ni rodjena mama je ne bi prepoznala, toliko ima genericko lice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.