Vajnštajn veruje da će mu Holivud oprostiti zbog optužbi za silovanje

Filmski producent Harvi Vajnštajn, koga desetine žena optužuju za seksualno zlostavljanje, veruje da će mu Holivud na kraju oprostiti, rekao je televizijski voditelj Pirs Morgan.
Nekad je jedan od najmoćnijih ljudi Holivuda, Vajnštajn je meta optužbi više od 70 žena, uključujući one za silovanje. On negira da je s bilo kim imao seksualne odnose bez pristanka.
 
Morgan je rekao za časopis GQ da je razgovarao s njim u klinici u Arizoni u kojoj se leči.
 
Rekao je da je fascinantna osoba i da se bori. "Apokaliptični simptom svega - kauč za kasting napokon pred sudom", kaže Morgan i dodaje da nije iznenađen nekim optužbama. "Čujte, to je bio sistem otkako Holivud postoji. To je moralna kaljuga od '20-ih, a ideja da je Harvi Vajnštajn jedini zlikovac? Ma dajte...", dodao je.
 
Vajnštajn veruje da će mu na kraju oprostiti, uveren je Morgan.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.