Tramp poslušao Kim Kardašijan i pomilovao zatvorenicu

Američki predsednik Donald Tramp pomilovao je danas Alis Meri Džonson, zatvorenicu koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom.
Tramp poslušao Kim Kardašijan i pomilovao zatvorenicu
Foto: Pixabay
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je krajem maja zatražila pomilovanje za Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena zbog krijumčarenja kokaina i provela više od dve decenije u zatvoru. 
 
Bela kuća je saopštila da je Alis Meri Džonson prihvatila odgovornost za svoje ponašanje u prošlosti, dodajući da je ta žena u proteklih 20 godina bila "zatvorenik za primer". 
 
Ovo je poslednje u nizu Trampovih pomilovanja, a povodi su zalaganje konzervativaca, poznatih ličnosti ili bivših učesnika njegovog rijaliti programa, ocenjuje agencija AP. 
 
Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.