Istraga protiv Silvestera Stalonea zbog navodnog seksualnog zlostavljanja

Američki tužioci otvorili su istragu kako bi utvrdili da li Silverster Stalone treba da bude krivično gonjen zbog seksualnog zlostavljanja prijavljenog prošle godine.
"Slučaj je predat policiji Sante Monike, opštine pored Los Anđelesa", navele su lokalne vlasti i dodale da je slučaj povezan sa Staloneom.
 
Tužilaštvo Los Anđelesa navelo je da je jedna žena u novembru prošle godine optužila Stalonea da ju je seksualno zlostavljao devedesetih godina. Ta optužba dolazi u trenutku sve prisutnijeg pokreta "MeToo" pokrenutog posle izbijanja seksualnog skandala u holivudskoj filmskoj industriji.
 
Glumčev advokat je u decembru rekao da Stalone poriče optužbu, ali je priznao da je imao vezu s tom ženom 1987. godine tokom snimanja jednog filma u Izraelu.
 
Advokat je dodao da Stalone koji u julu puni 72 godine, planira tužbu protiv te žene zbog davanja lažne izjave o njihovoj vezi.
  • brc

    15.06.2018 08:45
    Aj razumem teze slucajeve kao sto su Bil Kozbi ili Harvi Vajnstajn... Ali ovo sada je izgubilo svaki smisao... To je sada postalo vise trend nego problem, sto bi ameri rekli attention whores
  • grbavica

    14.06.2018 11:00
    Što ga nije tužila 90-tih nego se sad setila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.