VIDEO: Fox se izvinio jer je Robi Vilijams na Svetskom prvenstvu pokazao srednji prst

Američka televizijska kuća Fox koja je prenosila nastup Robija Vilijamsa na Svetskom prvenstvu u Rusiji izvinila se jer je popularni pevač iznenadio sve pokazivanjem srednjeg prsta.
"Prenos je išao uživo i mi nismo znali da će se to dogoditi. U svakom slučaju se izvinjavamo", rekli su iz televizijske kuće Fox za "Hollywood Reporter".
 
Zbog ovog incidenta britanska pop zvezda će navodno morati da plati kaznu koja će u zavisnosti od prekršaja iznositi od 70 dolara do 1.400 dolara.
 
Robi Vilijams, glavna zvezda otvaranja Svetskog prvenstva u Rusiji, nije objasnio zbog čega je pokazao srednji prst. Ipak, mnogi nagađaju da je tim potezom pozdravio sve koji ga kritikuju jer je prihvatio Putinovu ponudu da peva na otvaranju Svetskog prvenstva.
 
Pre nastupa Vilijams je rekao kako je veoma srećan i uzbuđen jer je nastup na Svetskom prvenstvu ispunjenje njegovih dečačkih snova. Ipak, u jednom intervjuu za Rojters je priznao da su tražili da ne peva pesmu "Party Like a Russian" koja je u Rusiji izazvala dosta kritika.
 
Robi je nastup počeo pesmom "Let Me Entertain You", a tokom izvođenja pesme "Feel" pridružila mu se ruska sopranistkinja Aida Garifulina.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.