Džeki Čen objavljuje memoare

Glumac Džeki Čen, poznat po filmovima "Gas do daske" (Rush Hour) i "Kung fu panda", objaviće memoare u novembru.
U saopštenju izdavačke kuće "Gallery Books" dostavljenom agenciji AP navedeno je da će u "iskrenim" memoarima pod naslovom "Never Grow Up" (Nemoj nikada da odrasteš) biti predstavljena mladost Džekija Čena, njegovo školovanje, kao i "brojna" iskustva "na ivici smrti" ispred kamere, ali i u privatnom životu.
 
Džeki Čen će takođe pisati o snimanju filmova u Hongkongu i u Holivudu, ali i o svojim manama koje ima kao porodičan čovek, dodaje se u saopštenju.
 
Čen, "kralj borilačkih veština" u komedijama, pojavio se u više od 150 filmova od početka karijere započete 1960-ih godina u Hongkongu dok je još bio dete.
 
Među njegovim prethodno objavljenim knjigama je autobiografija "I Am Jackie Chan: My Life in Action" iz 1998. godine.
  • Milos

    18.06.2018 14:03
    hmmm
    a o cemu pise?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.