Prvi gej brak u britanskoj kraljevskoj porodici

Britansku kraljevsku porodicu ovog leta očekuje prvo istopolno venčanje, venčaće se rodak kraljice Elizabete II lord Ajvor Mauntbaten i Džejms Kojel.
Ajvora će do oltara odvesti njegova bivša supruga Peni s kojom je bio u braku 16 godina i s kojom ima tri ćerke.
 
"Zaista sam želeo ovo da napravim, naročito zbog Džejmsa koji još nije bio u braku. Za mene brak nije važan jer sam već bio u jednom u kojem sam dobio prekrasne ćerke, a na ovom braku insistiram jer mislim da je to Džejmsu mnogo važno. On nije imao stabilan život poput mene i zbog toga želim da mu to pružim", rekao je Ajvor iz kraljevske porodice Vindzor.
 
Venčanje će se održati ovog leta u kapelici na privatnom imanju u Devonu, a Ajvorove ćerke podržavaju novi brak svog oca.
  • Alexandar

    25.06.2018 14:42
    !?
    Ništa mi nije jasno. (!?)
  • N.Sad

    23.06.2018 14:29
    Riba smrdi od glave, problem je sto se smrad oseti svugde u svetu pa tako mozemo da osetimo taj smrad u pojedinim komentarima.
  • Marko

    20.06.2018 15:46
    @Mama Trix
    Vi ste sigurno od onih koji se zalažu za porodične vrednosti a da ne znate ni šta to znači. On je i dalje član porodice, i njegova porodica ga podržava a vama je TO bolesno. Pokazali ste svu banalnost jednog homofoba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.