Ronaldo osoblju hotela dao napojnicu od 20.000 evra

Portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo, koji je prošle nedelje u luksuznom grčkom odmaralištu Kosta Navarino sa Juventusom dogovorio prelazak u taj klub iz Real Madrida, ostavio je više nego velikodušnu napojnicu od 20.000 evra osoblju hotela koje je bilo zaduženo samo za njega.
Grčki mediji pišu da je Ronaldo ispisao ček na ovu sumu i menadžmentu hotela u blizini Kalamate rekao da novac mora da bude podeljen između desetoro zaposlenih u hotelu kojima je zadatak bio da brinu samo o njemu.
 
Ronaldo je u tom hotelu potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom vredan 100 miliona evra.
  • Mile

    22.07.2018 09:50
    Nekada se smatrala džentlmenska napojnica od 10% od računa. Veće napojnice bile su vezane za kriminal, prostituciju i drogu a to, priznaćete, nikad nije bilo džentlmenski već kriminalno i prostački. Ali to je "stara škola". Neki novi vetrovi duvaju sa Zapada.
  • Borislav

    21.07.2018 21:13
    Procenat
    Ako ja znam matematiku, to mu dođe kao da neki srećnik u Srbiji dobije posao od 100 000 dinara mesečno, pa na četiri godine 4 800 000 dinara, pa počasti u kafani sa 960 dinara :-)
  • Nemanja

    20.07.2018 13:03
    Napojnica ili bakšiš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.