Rouan Etkinson nije fan svojih filmova

Britanski glumac Rouan Etkinson, verovatno najpoznatiji po svojoj ulozi Mister Bina, "nije obožavalac sopstvenog rada" i nikada ne gleda svoje filmove nakon što su završeni, priznao je u intervjuu za agenciju dpa.
"U principu, nisam obožavalac svog rada. Ako je moguće, pokušavam da ne gledam svoje filmove nakon što su završeni", kazao je 63-godišnji komičar.
 
Dodao je, međutim, da će napraviti izuzetak za svoj poslednji film "Johnny English Strikes Again". Ta komedija, koja u bioskope dolazi u oktobru, priča je o britanskom tajnom agentu koji se vraća iz penzije nakon sajber napada koji je otkrio identitet svih tajnih agenata u zemlji.
 
Etkinson nije glumio ni u jednom filmu u poslednjih nekoliko godina, ali je došao na naslovnice novina i bio udarna tema vesti kada je prošli mesec branio bivšeg ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona zbog komentara o burkama.
  • dule

    11.09.2018 08:38
    Crna Guja.

    2, 3 i 4 sezona (naročito ova poslednja).

    Što se mene tiče posle toga nije morao ništa više ni da snima (ne što mislim da je posle bilo loše, nisam ni pratio, ali ovo je bilo neponovljivo).
  • /

    09.09.2018 17:35
    /
    kako nije glumio kad je bio u Johnny English 2

    jedini je koji bi bio pravi bond
  • Postovanje

    09.09.2018 15:38
    Nisam ni ja, poslednji put kada je kreveljenje bilo u modi je za vreme Chaplina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.