Fetiši koje muškarci najviše vole

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši.

Grudi i zadnjica

Verujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša. Zato potpuno razumemo zašto im je "Doggy style" omiljena poza. Ali da ne zanemarimo i pozu u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, jer su momci priznali da je obožavaju jer mogu da gledaju žensko telo i igraju vašim grudima.

Stopala

Možda ste mislile da vaša stopala ne mogu nikog da uzbude, ali nauka je potvrdila drugačije. Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans. P.S. Ovo je verovatno razlog više da vam stopaa uvek budu savršeno sređena.

Donji veš

U svakodnevnom životu ne mogu da ga vidi, zato mu i golica maštu. Upravo zbog toga i predlažemo da mu pošaljite mu fotografiju na kojoj se vidi samo deo onoga što ga čega u spavaćoj sovi. Kada krenete u akciju, nemojte odmah skidati donji veš. Nosite ga što duže, jer će prepreke sa kojima se suočava dok ne dođe do “onog pravog” dodatno podgrejati atmosferu.

Egzibicionizam

Javna mesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika.

Igranje / zamene uloga

Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi. U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to.

  • Tužno

    24.06.2016 23:09
    Najnovija vest koju sam pročitao kod Hrvata. Dešava se u Ženevi, Švicarska po hrvatskom.
    Otvoren je kafić po imenu "Felattio". Ulaz 60 Sfr, kafa je 5 Sfr.
    Svaki posetilac ima priliku dobiti felacio ispod stola, dok pije kafu.
    S muške strane gledano - lepo, naročito opušta na pauzi od posla.
    Neko sa FB bi rekao da je to napredno.
    A ja kažem da je tužno.
    Jer, ako danas idemo s time, šta će se dešavati za 10 godina?
  • Loki

    23.06.2016 00:23
    Ja se 40 godina nisam pomerio dalje od zadnjice. Pokusao sam da se skoncentrisem na grudi, kosu, ruke, inteligenciju, osmeh, sve ali nista nije pomoglo. Tako sam i upoznao sadasnju devojku, priznajem i ne kajem se :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.