Svaki drugi par nema seks prve bračne noći: žene umorne, muškarci pijani

Romantična prva bračna noć u kojoj sve puca od strasti, viđa se samo u filmovima.

U realnosti, ipak, seks i prva bračna noć ne idu zajedno. Svaki drugi par ne vodi ljubav odmah posle venčanja, pokazuje istraživanje britanskog brenda za veš, u kojem je učestvovalo hiljadu parova.

Razlozi za apstinenciju razlikuju se u zavisnosti od pola. Žene nisu raspoložene za vođenje ljubavi jer su suviše umorne, pripremale se za medeni mesec ili su čekale savršeni trenutak koji je te večeri bilo teško uhvatiti. Muškarcima je glavni razlog za izbegavanje seksa bila činjenica da su suviše pijani ili su želeli da nastave da se zabavljaju sa drugarima.

Ako je za utehu mladencima, situacija se popravlja već sutradan, pa tako jutro nakon venčanja svaki treći par provede gužvajući postelju, dok svaki deseti sa vođenjem ljubavi čeka 48 sati. Izgleda da se čekanje isplati, jer 84 odsto ispitanika kaže da je seks, kada su ga konačno imali kao bračni par, ispunio njihova očekivanja.

  • ntn

    11.07.2016 14:47
    Bajke iz vremena Šekspira
    Sada se parovi već na prvom dejtu sexsaju, tako da im do svadbe bude svega preko glave. U brak se ulazi na prisilu starijih i njihovih običaja. Zato brakovi i traju kao lanjski sneg!
  • Mario

    11.07.2016 13:17
    Jeste baš
    Jeste baš, seks u tri ujutru posle takvog dana, samo čekaš da se skljokaš. Zato je tu prvo bračno jutro ;)
  • Olr.

    11.07.2016 12:15
    @Zivan

    Nema nista gore od zene koja vara. Poznajem dosta ljudi koji ne zele da se zene upravo zbog tog razloga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.