Zašto vam se često piški tokom seksa?

Koliko često vam se dešava da ste u krevetu sa partnerom, goli i i uzbuđeni, spremni za divlju partiju seksa i - onda odjednom osetite neodoljivu potrebu da piškite.

Naravno, ne prekida vam se akcija da biste otišli do toaleta jer ne želite da pokvarite trenutak. Ali, ne želite ni da se uneredite u krevetu, zar ne? Šta se onda desi? Pauzirate, otrčite u kupatilo i obavite nuždu. Kako vam treba malo vremena da se ponovo vratite u isti fazon u sebi tiho proklinjete svoju bešiku što vam je upropastila zabavu.

Kako kažu eksperti za seks penetracija vrši jak pritisak na bešiku, koja je smeštena odmah iza vagine. Ako u njoj ima makar malo tečnosti, zbog tog pritiska ćete imati utisak da vam se piški.

Doktori tvrde da određene poze mogu da pojačaju taj osećaj, kao što je poza psa ili bilo koja poza u kojoj pritisak dolazi iz pozadine.

Ponekad osećaj da morate u toalet nema nikakve veze sa bešikom.  Ako vaš partner adekvatno stimuliše vašu G-tačku, do te mere da vam se čini da ćete doživeti orgazam, takođe može da se javi potreba za olakašanjem, jer se tečnost skuplja oko G-tačke kad ste blizu vrhunca.

Ovo može da bude jako iritantno, zaista, jer kako vi možete da znate kad je posredi realna potreba za uriniranjem, a kad nadolazeći orgazam?

Doktori savetuju da, ukoliko često imate potrebu za odlaskom u toalet usred seksa, potrudite se da nuždu obavite pre nego što krene akcija, tako da možete da se opustite i prepustite orgazmu bez brige.

A ako određene poze intenziviraju osećaj, onda ih izbegavajte.

  • Džafer

    20.07.2016 22:46
    Moja sadašnja partnerka redovno popusti ... nekad manje, nekad više ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.