VIDEO: Ljubavnicu muža izbacila golu iz stana

Kada je zatekla muža s ljubavnicom na kauču, jedna žena u Bangkoku se razbesnela i odlučila da nesrećnu devojku potpuno golu izbaciti iz stana.

Ljubavnica je najpre pokušala da se obmota ćebetom dok je bežala iz stana, ali neumoljiva žena je ćebe bukvalno strgnula s nje i potpuno golu je isterala iz stana. Suprug je na početku pokušao da se opravda, ali besna žena nije htela da čuje.

Lokalni mediji navode da je žena nazivala ljubavnicu pogrdnim nazivima, a ova joj je navodno rekla: "Ni roditelji me nikada ovako nisu tretirali, zašto si ovakva prema meni?".

Kada ju je golu izbacila iz stana, suprug je ljubavnici odneo stvari i dobacio odeću, ali sa sigurne udaljenosti, nakon čega se ona obukla i jecajući otišla da sačeka lift.

"Daily Mail" prenosi da je ovaj bračni par prekinuo odnose i pre nego što je muškarac završio s nesrećnom 24-godišnjakinjom.

Ljubavnica se navodno nakon objave snimka požalila policiji zbog nanete štete koju joj je video prouzrokovao, ali žena tvrdi da ga ona nije postavila na internet.

  • Srpkinja

    15.08.2016 13:46
    Bilo bi lepo znati gramatiku.
  • Zivan

    15.08.2016 10:36
    Bilo bi zanimljivo anketirati kako bi se Novosadjanke ponele u ovakvoj situaciji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.