Seks poze koje mnogi muškarci ne vole

Koliko god neverovatno bilo, postoje poze u seksu koje ne vole ni muškarci.
Više od trećine muškaraca bez ikakvog iskustva zna da im se neka poza ne sviđa i nju nikada ne isprobaju. Nasuprot njima su muškarci koji su isprobali te poze i u kojima se nisu proslavili. U pitanju su stojeća poza i "kašika". 
 
Stojeća poza 
 
"Možda smo devojka i ja previše niski. Ne mogu da pronađem dobar ugao i moja partnerka ne može da 'izbaci' zadnjicu dovoljno." 
 
"Naše razlike u visini čine ovu pozu nemogućom." 
 
"Bilo mi je čudno. Završio sam stojeći na prstima." 
 
Kašika 
 
"U ovoj pozi mi je suviše bolno, jer mi je penis iskrivljen." 
 
"Osećaj je jednostavno čudan, kao da ne možete da se lepo pomerate i uživate u seksu." 
 
Najčešći razlog zbog kojeg muškarci ne vole neku pozu je zato što im je previše čudno u njoj. 
 
U anketi koja se bavila ovim pitanjem se takođe nalazilo i pitanje koja im je omiljena poza, te se ispostavilo da je svima omiljena "dogi". Čak 38 odsto muškaraca je reklo da im je to omiljena, dok je misionarska poza na drugom mestu. 
 
Većina muškaraca, oko 51 procenata, otvoreno razgovara o tome koje im se poze sviđaju ili ne, dok oko 49 odsto to prećuti.
 
Muškarcima nije strano da isprobavaju i te poze koje ne vole, ali je seks definitivno mnogo zanimljiviji kada se poza češće menja.
  • Realista

    23.08.2016 08:17
    realno
    Sve je dobro, kad se dobro svrsi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.