Šta muškarce s godinama privlači, a šta ih odbija?

Ukusi su različiti, pa i u vezama i flertu.

Međutim, s godinama se i muškarcima i ženama menjaju preferencije, pa se može dogoditi da vas mišićavo telo više ne privlači koliko pre, recimo, 10 godina.

Ekipa YourTango uradila je anketu na 20.000 muškaraca i žena o faktorima privlačnosti tokom godina. Rezultati su raznoliki.

Muškarce s godinama odbija nedostatak romantike, detinje ponašanje, manjak inteligencije, dosada u vezi, nedostatak podrške prema partneru, kao i slaba higijena.

Sve ih više s godinama privlači dobrota, jaka seksualnost, smisao za humor, moć pažljivog slušanja i komuniciranja, kao i nagoni prema vežbanju i usavršavanju.

Još uvek nisu publikovani podaci za ženski pol.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.