Zašto su žene komplikovane?

Puno žena smatra da su zbog svoje kompplikovanosti odbojne i teške muškarcima, da oni ne mogu s njima da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera.
Ali žene su komplikovane s razlogom, piše MindsJournal.
 
Njihova komplikovanost tu je da bi razdvojila muškarce na one koji je žele samo na kratko i one "prave" koji će je zaista voleti i ceniti. Ovi poslednji će se truditi i pokazati joj da žele da ostanu uz nju, da je vole i poštuju. Oni će ostati uz nju u svim situacijama kada bude "komplikovana", pokušavajući da joj pokaže svoje dobre namere.
 
Tu svoju sposobnost žena zapravo koristi nesvesno.
 
Muškarci znaju da kažu da se žene koriste igricama. Ali one nisu svesne da to rade, piše Minds Journal. One njima žele da testiraju muškarca zašto je s njima, jesu li njegove namere iskrene ili je samo zavlači. Tako ona, koristeći svoju tzv. komplikovanost uspeva da sazna više o muškarčevom karakteru i namerama, te da li je zaista vredan upuštanja u dugoročan i ozbiljan odnos s njom, pišu 24 sata.

Teme

veze
  • Bugi Vugi

    22.01.2017 12:02
    Sve je to lepo u Fazi 1.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.