Deset stvari u sobi koje uništavaju seksualni život

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi - na njih mogu da utiču i faktori poput mobilnog telefona ili lošeg svetla.
Ovih deset stvari može uticati na loš seksualni život: 
 
Mobilni telefon
 
Trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke. 
 
Televizija 
 
Ukoliko želite seks u krevetu, televiziju ostavite u dnevnoj sobu. U drugom slučaju ćete se ulenjiti, gledaćete filmove i zaspati, a od kontakta sa dragom osobom ništa. 
 
Prljava posteljina 
 
Nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u taj isti krevet. 
 
Gomila prljave odeće
 
Nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera. Osim toga izgleda i estetski loše, posebno ukoliko nekoga prvi put dovedete u svoju sobu.
 
Boja zidova
 
Jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama. 
 
Tragovi bivših
 
Bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide. 
 
Neprijatni mirisi 
 
Što soba lošije miriše, to su šanse za seksom manje. Provetrite sobu, promenite posteljinu, zavese i upalite mirisnu sveću. 
 
Pogrešne stvari na noćnom ormariću 
 
Zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća devojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premestite u neku drugu prostoriju. 
 
Loša umetnost
 
Umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i deluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan. 
 
Fluorescentna svetla
 
Često nisu prijatna, niti išta lepo izgleda pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Teme

Seks
  • Пајица

    31.01.2017 13:46
    Лош пенис

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.