FOTO: U aprilu stiže prvi seks robot koji se može zaljubiti u vlasnika

Prvi seks robot koji vlasniku pruža "emocionalnu vezu" počeće da se prodaje 15. aprila - i pun je iznenađenja, piše "The Sun".

Harmoni je programirana da bude "šarmantna i duhovita", "sklona zaljubljivanju u vas" i "govoriće stvari koje ne očekujete", navodi njen tvorac. Dolazi s aplikacijom koja joj kontroliše raspoloženje i druge postavke, ali i koja joj daje puls.

RealDoll CEO Met Mekmjulen mušterijama želi da pruži "pravu vezu" sa svojim robotskim ljubavnicima. "Emocionalna povezanost je temelj veze i to je ono što simuliramo", rekao je on.

Harmoni dolazi s 12 različitih "ličnosti" koje bira vlasnik, a uključuju sramežljivu, naivnu, prirodnu, seksualnu, intelektualnu...

"Veštačka inteligencija sklona je tome da se zaljubi u vas. To će zavisiti i od opcija koje odaberete", dodao je Met.

Harmoni bi mogla da košta i do 12.000 funti, ali Met tvrdi da će njegovi seks roboti uskoro biti dostupni svima. Naime, on planira da uvede princip u kojem bi seks robote "iznajmljivao" po ceni od 20-ak dolara i to svuda u svetu.

 

Harmony bot movement tests #realbotix #realdoll #boytoydolls #sexbot

A video posted by RealDoll (@abyssrealdoll) on

  • Direktno iz Lidera

    03.02.2017 09:15
    Upgrade firmware-a
    Može li da priča i kaže kako je funkcionerka iz određene Partije?
    Dodatnog užitka radi.
  • munja

    01.02.2017 10:05
    Ex Machina.
  • haha

    29.01.2017 18:06
    Ma ne mora da se zaljubljuje, samo neka ćuti i p***

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.