VIDEO: Evropa dobila prvi bordel u kojem "rade" seks lutke

Otvoren je prvi bordel u Evropi u kojem su "radnice" silikonske seks lutke.
Klijenti koji posete bordel u Barseloni mogu da izaberu jednu od četiri realistične silikonske seks lutke - Kejti, Lejza, Lili i Aki. One su fleksibilne i mogu da se prilagode različitim seks pozama, a klijenti mogu sami da odaberu odeću za lutku.
 
Lutke su napravljene od termoplastičnog elastomera, a teške su oko 40 kilograma. Vlasnici bordela koji se nalazi u jednom stanu u Barseloni, uveravaju klijente da se lutke dezinfikuju pre i posle svakog korišćenja.
 
Kompanija "Lumidols" koja poseduje taj bordel tvrdi da je seks sa ovim lutkama jednako dobar, ako ne i bolji, nego sa pravim ženama.
 
Klijenti koji žele da provedu sat vremena nasamo sa nekom od seks lutki, moraće da plate oko 117 evra, 150 evra za sat i po ili 175 evra za dva sata. Takođe, postoje opcije da se lutka iznajmi za celu noć ili za seks u troje.
 
Silikonske seks lutke koje koštaju oko 5.860 evra sve su popularnije u svetu, a najpre su se pojavile u Aziji gde već postoje bordeli sa ovakvim lutkama.
 
Iz kompanije "Lumidols" kažu su one idealne partnerke za seks jer muškarcima mogu da ispune baš svaku želju, bez ograničenja. Oni apeluju na svoje klijente da koriste kondome i lubrikante za seks sa lutkama i "garantuju visoke standarde higijene".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.