Evo zašto ne treba apstinirati

Na vagini će se pojaviti paučina, karlične kosti će zarasti u korov - bapske priče su duhovite, ali daleko od istine. Međutim, istina je i da se vašem telu dešavaju određene promene ukoliko apstinirate.

Ako ste u životu imali seksualne odnose, a zatim ste prekinuli podložniji ste razočaranju i padu u depresiju, od osoba koje ga nisu iskusile.

Dakle celibat i apsitencija nisu iste stvari ni sa fiziološkog stanovišta.

Mišići

Nije istina da se vaginalni mišići "stisnu" ako neko vreme nemate seksualne odnose. Ali mišići zaborave da se opuste pri sledećem odnosu i otuda dolazi taj mit "skupljanja" vagine.

Rak prostate

Apstinencija povećava izglede za erektilnu disfunkciju kod muškaraca, a česti seksualni odnosi mogu umanjiti šansu dobijanje raka prostate.

Imunitet

Seksualna aktivnost pozitivno utiče na imunitet. Ljudi koji imaju češće seksualne odnose su manje bolesni i imaju manju sklonost raznim infekcijama.

  • Centarac

    28.03.2017 11:19
    @nidje veze
    Ako je zenska ostavila taj komentar,onda vec i ima nekog smisla. Valjda se uplasila,da ce ponestati pacijenata koji ce obigravati oko nje,ne bi li dobili ono, sto se kod prostitutki dobija bez mucenje. A sto se finansija tice,ionako su "one dame" isplativije ,na duze staze... ;)
  • nidje veze

    28.03.2017 01:44
    Centarac, to neka zenska ostavlja komentar, bolje reci ruga se, dobra vest je da Amnesty International pokrece kampanju dekriminalizacije
  • Centarac

    27.03.2017 17:27
    @smesno
    Ne glumi nekog zavodnika,vec lepo priznaj,da nemas bas neka sredstva za taj "luksuz". A kad vec dodjes u godine,da ti zdravlje prostate zavisi od tih stvari,nista ti vise nece biti smesno... ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.